Jan van Frankenhuyzen

Waar zijn de nieuwe Meesters?
Jan en dochter Marloes maken een serie “Waar zijn de nieuwe Meesters”
Geïnspireerd door de oude meesters, met een knipoog naar moderne techniek. We willen met de beelden nieuw meesterschap promoten. Het is ondersteunend aan de Stichting Ambachtsplein Schoonrewoerd, die jonge kinderen vanuit de pastorietuin leren zaaien, oogsten en koken.
Jan van Frankenhuyzen (1963) Fotografie heeft al erg lang mijn interesse. In 1978 een eerste camera gericht op natuur. 2006-2009 avond- fotoschool gedaan en meer conceptmatig gaan fotograferen, de mens staat nu centraal. Als zelfstandig ondernemer met een team van negen vakmensen bezig met mooie hoogwaardige gereedschappen te maken van diamant. Daarnaast met veel passie samen met mijn vrouw Karla de stichting te laten floreren en kinderen en de ouders uit onze omgeving een kans te geven ervaringen op te doen, in de tuin, koken van de geoogste groenten en fruit. Ook smeden, houtbewerken, muziek en straks het bakken van brood zijn hier te ervaren.
Marloes (1992) heeft bij Akademie Vogue Amsterdam haar diploma allround stylist met glans gehaald en daarna in het vak verder doorgegroeid. Nu als marketeer, stylist en fotograaf van trends op gebied van interieur. Samen met haar vader mooie projecten fotograferen, daar is soms nog een beetje tijd voor. Er is nog altijd heel veel te leren op gebied van techniek en licht. Opzoek naar het verhaal en mooie compositielijnen blijven boeien.

https://www.instagram.com/stichtingambachtsplein_swoerd/
https://www.instagram.com/studio_loes_/

Nu te zien in “Den Uilenhoek’

error: Content is protected !!